پاسخ به اسلامکتاب افسانۀ اعداد (نقدی بر معجزات عددی در قرآن)

نقدی بر معجزات عددی قرآن: فصل چهارم- ادعای معجزات سورۀ حدید (قسمت هشتم)

5/5 - (1 امتیاز)

معجزات سورۀ حدید

وانزلنا الحَدیِد فِیهَ بُاسُ شَدِید وَ مَنَافعُ لِلنَّاسِ (25)

وآهن را نازل کردیم که درآن نیرویی شدید و منافعی برای مردم است.

سه معجزة عددی در این سوره وجود دارد:

1- سورۀ حدید سورۀ 57 قرآن است (در ترتیب قرآن) اگر کلمۀ «الحدید» را به حروف ابجد حساب کنیم همان عدد 57 به دست می‌آید.

2-  اگر کلمۀ «حدید» را به تنهایی (بدون الف و لام) با حروف ابجد حساب کنیم عدد 26 به دست می‌آید و این همان عدد اتمی آهن درجدول عناصر مندلیف است.

3-  سورۀ حدید 29 آیه دارد. و سورۀ 57 قرآن است. اگر همین 29 در 57 ( شمارۀ سوره) ضرب شود عدد به دست آمده 1635 خواهد بود.  1635=  57×29

حال اگر از عدد 1 تا 57که شمارۀ سورۀ حدید است باهم جمع بسته شود بازهم عدد 1635 به دست می‌آید.

1635= 57+56+…..+3+2+1

ظاهر این مطلب بسیار شگفت‌انگیز به نظر می‌آید ولی با اندکی تأمل و دقّت در چند نکتۀ اساسی، پوشالی بودن تمام این ادعاها ثابت می‌گردد.

اگر کمی تأمل کنید می‌بینید که این اعداد هیچ نسبتی با خود قرآن ندارند. کلمۀ حدید و الحدید قبل از نزول قرآن نیز وجود داشته‌اند. زمانی که هنوز هیچ قرآنی وجود نداشت مردم عربستان به آهن می‌گفتند حدید. اکنون از چند منظر اشکالات این موضوع را نیز بررسی می‌کنیم.

نکتۀ اول: حروف ابجد ساختۀ دست بشر است و سال‌ها بعد از اسلام به وجود آمده. نسبت دادن یک عدد به یک حرف، موضوعی کاملاً قراردادی است. برای مثال کسی که حروف ابجد را به وجود آورده از پیش خودش عدد ۹۰ را به حرف ص اختصاص داده است. این که عدد اتمی آهن در جدول مندلیف با عدد کلمۀ حدید درحروف ابجد مساوی است هیچ ربطی به قرآن ندارد. زیرا زمانی که هنوز هیچ قرآنی نبود مردم عربستان به آهن می‌گفتند حدید و شاعرانشان نیز بارها در کتابها و نوشته‌هایشان حدید را استفاده کرده‌اند. اگر کلمۀ حدید در شعر شاعران قبل از اسلام را نیز با حروف ابجد حساب کنید همین عدد ۲۶ در می‌آید.

نکتۀ دوم: حال که روشن شد این موضوع هیچ ربطی به قرآن ندارد ممکن است باز هم برخی افراد، خود این موضوع را (حتی بدون ربط دادن به قرآن) شگفت‌انگیز بدانند و بگویند چطور شده عدد اتمی آهن با عدد حروف ابجدش مساوی در می‌آید؟ خدمت این عزیزان باید عرض کنیم این تساوی فقط یک موضوع اتفاقی و تصادفی است و اصلاً جای کوچکترین تعجبی ندارد زیرا اگر اتفاقی نبود باید تمام فلزاتی که درجدول مندلیف ذکر شده‌اند عدد اتمی‌شان با حروف ابجد مساوی در می‌آمد. اگر این‌گونه می‌شد هرگز کسی نمی‌توانست این موضوع را اتفاقی بداند.

برای این که هیچ شک و شبهه‌ای در دل خوانندگان محترم نماند نام چند فلز دیگر در زبان عربی را همراه با جدول عناصر مندلیف و جدول حروف ابجد به صورت مستند می‌آوریم تا عزیزان، اتفاقی بودن موضوع حدید را به چشم خود ببینند. لازم به یادآوری است بدین خاطر که کار از محکم کاری عیب نمی‌کند، دقیقاً نام فلزاتی را بررسی می‌کنیم که مثل حدید نامشان در قرآن ذکر شده. زیرا ممکن است هنوز برخی از خوانندگان عزیز دلایل ما را بر اتفاقی بودن این مسأله و ربط نداشتن آن به قرآن باور نکرده باشند. همچنین برای اینکه بهانه‌ای در دست بهانه‌جویان باقی نماند، اسامی را هم با الف و لام و هم بدون الف و لام حساب می‌کنیم.

رمزهای عددی درحروف ابجد

ابجد، هوز، حطی، کلمن، سعفص، قرشت، ثخذ، ضظغ

نام این چهار فلز در قرآن آمده:

حدید (آهن)، ذَهَب (طلا)، فِضّه (نقره)، نُحاس (مس)

به‌طوری که در جدول ملاحظه می‌کنید کلمۀ ذَهَب به معنای طلا در حروف ابجد ۷۰۷ می‌باشد ولی عدد اتمی آن در جدول مندلیف ۷۹ است. عدد اتمی مس و نقره که هیچ‌کدام با عددشان در حروف ابجد مساوی نیستند. چه با الف و لام و چه بدون الف و لام. برای این که خوانندگان عزیز بتوانند جدول عناصر مندلیف را به طور مستند ببینند و از صحّت گفته‌های این کتاب اطمینان حاصل کنند می‌توانند به اینترنت یا کتاب‌های مربوطه مراجعه نمایند.

جدول عناصر مندلیف را نیز که پایین همین جدول مشاهده می‌کنید، عیناً از اینترنت دانلود شده است:

اینک به سراغ کلمۀ «الحدید» می‌رویم. چنان‌چه پیشتر ذکر شد و در جدول صفحۀ قبل نیز می‌بینید این کلمه همراه با الف و لام در حروف ابجد عدد ۵۷ در می‌آید. سورۀ حدید نیز پنجاه و هفتمین سورۀ قرآن است که به ادعای معجزه‌پردازان این تساوی یک معجزه می‌باشد. خدمت ایشان باید عرض کنیم این ترتیب قرار گرفتن سوره‌های قرآن که امروز در دست ماست به ترتیب نزول سوره‌ها نیست زیرا اگر به ترتیب نزول سوره‌ها بود شما که می‌گویید سورۀ علق در غار حرا نازل شده باید به عنوان اولین سوره در ترتیب قرآن قرار می‌گرفت و سورۀ توبه به عنوان آخرین سوره. در حالی که در ترتیب قرآن‌های امروزی سورۀ علق نود وششمین (۹۶)و سورۀ توبه نهمین (۹) سوره است.

نکتۀ سوم: تساوی عددی در ترتیب سورۀ حدید نیز امری کاملاً تصادفی است زیرا اگر تصادفی نبود سوره‌های دیگر قرآن نیز باید عددشان در حروف ابجد با عددشان در ترتیب سوره‌ها مساوی در می‌آمد. این تساوی فقط شامل سورۀ حدید است و در هیچ‌کدام از سوره‌های دیگر صادق نیست طوری که حتی یک مورد هم وجود ندارد. ما در اینجا برای مثال به ۹ سورۀ دیگر بعد از حدید اشاره می‌کنیم. خوانندگان عزیز جهت اطمینان بیشتر می‌توانند بقیۀ سوره ها را نیز طبق جدول حروف ابجد محاسبه کنند و ببینند.

نکتۀ چهارم: ترتیب سوره‌های قرآن یک ترتیب قراردادی است و چندین سال بعد از مرگ پیامبر، توسط جمع‌آورندگان قرآن (عمر و عثمان) تنظیم شده است. نام دیگر سورۀ حمد، فاتحة‌الکتاب یعنی گشایندۀ کتاب است. برای همین ایشان آن را در اول قرآن قرار دادند. سپس سوره ها را به ترتیب از بزرگ به کوچک پشت سرهم تنظیم کردند (بقره، آل عمران، نساء، مائده و …). حال اگر تساوی عددی ترتیب یک سوره با حروف ابجدش معجزه باشد باید بگوییم عُمَر و عثمان این معجزه را کرده‌اند نه خداوند. زیرا خداوند سورۀ حدید را نود و چهارمین (۹۴) سوره نازل کرده و عدد ۹۴ با عدد الحدید (۵۷)در حروف ابجد جور در نمی‌آید. ولی عمر و عثمان آن را پنجاه و هفتمین سوره (در ترتیب) قرار داده‌اند که با حروف ابجدش دقیقاً مساوی است.

نکتۀ پنجم: اینک تمام اشکالات مذکور را نادیده می‌گیریم و فرض را بر این می‌گذاریم که ترتیب سوره‌های قرآن کار عُمر و عثمان نیست و همین ترتیبی که در سوره‌های قرآن می‌بینیم از طرف خود خداوند صورت گرفته است. همچنین فرض می‌کنیم که حروف ابجد ساختۀ انسان نیست و الهام خداوندی است. حتی اگر بدین‌گونه فرض کنیم باز یک جای قضیه می‌لنگد و اشکالی دیگر پدید می‌آورد که معجزه بودن عدد پنجاه و هفت را در ترتیب قرآن و حروف ابجد خود به خود باطل می‌سازد. آن اشکال این نکته است که کلمۀ الحدید فقط در پنجاه و هفتمین سورۀ قرآن نیامده که ما آن را فقط به حساب این سوره بگذاریم و بگوییم چون این کلمه در حروف ابجدش ۵۷ در می‌آید قرار گرفتن آن نیز در سورۀ ۵۷ قرآن یک معجزۀ عددی است. این کلمه یک بار نیز در هجدهمین سورۀ قرآن (کهف) آمده است.

چه ترتیب قرار گرفتن سوره‌ها را در نظر بگیریم و چه ترتیب نزول آن‌ها را، کلمۀ الحدید برای اولین بار در سورۀ کهف آمده و سپس در سورۀ حدید. سورۀ کهف هجدهمین سوره در قرآن است. حال شما بگویید عدد ۱۸ را باید به چه حسابی بگذاریم؟ کسانی که کلمۀ الحدید را به حساب پنجاه و هفتمین سورۀ قرآن می‌گذارند چرا هیچ حرفی از آن در هجدهمین سوره به میان نمی‌آورند؟ پاسخ واضح است زیرا عدد ۱۸ با عدد حدید در حروف ابجد مساوی در نمی‌آید تا آقایان بتوانند از آن معجزۀ عددی بسازند.

مطلب آخر در مورد موضوع حدید این نکته است که اگر قرآن واقعاً می‌خواست معجزۀ عددی در این سوره نشان دهد چرا کلمۀ الحدید را که در آیۀ ۲۵ این سوره قرار گرفته به جای آیۀ ۲۵ در آیۀ ۲۶ این سوره قرار نداده تا آن هم با عدد اتمی آهن در جدول مندلیف جور در بیاید؟ آیا این‌گونه زیباتر نبود؟ وای به روزی که این اتفاق می‌افتاد و زهی سعادت به حال معجزه‌تراشان اگر این‌گونه می‌شد. آن‌وقت معجزه‌ای می‌ساختند که آن ورش ناپیدا. زیرا ترتیب سوره‌ها تقریباً مربوط به خود قرآن و پیامبر است و کار حضرات عُمَر و عثمان نیست، تا کسی بر آن اشکال بگیرد. نیز شمارۀ جزء سوره که جزء ۲۷ است و تنها یک رقم بیشتر از عدد ۲۶ می‌باشد.

واما معجزۀ سوم

سورۀ حدید ۲۹ آیه دارد. و سورۀ ۵۷ قرآن است. اگر همین ۲۹ در ۵۷ ( شمارۀ سوره) ضرب شود عدد به دست آمده ۱۶۳۵ خواهد بود.                        ۱۶۳۵=۵۷×۲۹

حال اگر از عدد ۱ تا ۵۷ که شمارۀ سورۀ حدید است با هم جمع بسته شود باز هم عدد ۱۶۳۵ بدست می‌آید:

1635= 57+56+………+3+2+1

احتمال ایجاد این حالت کاملاً تصادفی است. توصیه می‌کنم کسانی که منکر حرف بنده‌اند، فصل ششم این کتاب را حتماً مطالعه کنند. شما اگر بگردید حداقل یک مورد از این حالت‌ها را در هر کتابی می‌توانید پیدا کنید. این جا سه معجزۀ عددی برای سورۀ حدید ذکر شد. اگر معجزۀ مضرب 5 و مضرب 13 در غزلیات حافظ و شهریار را مطالعه کنید (فصل ششم) شبیه همین سه معجزۀ عددی را آن‌جا نیز خواهید دید.

برگرفته از کتاب افسانۀ اعداد
نوشتۀ بهزاد پوربیات

‫2 دیدگاه ها

  1. به نظر من همون یکی کافیه که ثابت کنه. چون هدف خدا این نیست که با این چیزها ایمانت کامل بشه بلکه فقط یه نشونه میده یه کم هم شبهه می ذاره تا امثال جنابعالی برید دنبال شبهه و ذات واقعیتون نمایان بشه.

    1. متشکرم بابت لطفی که دارید. خدا را شکر که این خداست که به ذات ما آگاه هست و نه هیچ انسان دیگری.
      موفق باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
ShieldPRO