روشهای کاربردی پیشنهادی برای غلبه بر افسردگی
آیا احساس تنهایی، غم و تردید می كنید؟ تقریباً همه در مواقعی این احساس را دارند. امكان این وجود دارد كه توسط این احساس گیر افتاده و در دام آن ها گرفتار شوید. اما شما گرفتار نخواهید شد! شما می توانید بر غم و افسردگی غلبه كنید. در اینجا بعضی از راه های مقابله معرفی می شوند. روشی خاص و یا تركیبی از روش ها كه در مورد هر كسی كاربرد داشته باشد وجود ندارد. از طریق تجربه خواهید فهمید كه كدام یك به شما بیشتر كمك می كند.
از رختخواب خارج شوید:
یكی از كارهای بسیار مهمی كه می توانید انجام دهید، بیدار شدن صبح ها در موعد مشخص است(حتی در تعطیلات پایان هفته). ترجیحاً ساعت 7 صبح یا زودتر پیشنهاد می شود. داشتن نظم به كاركرد طبیعی بدن شما كمك كرده و در نتیجه احساس های بهنجاری خواهید داشت.
نور:
نور به بهتر شدن كاركرد بدن كمك می كند. بنابراین به محض بیدار شدن، خود را در معرض نور قرار دهید. پرده ها را به كناری بزنید تا نور بیشتری به درون خانه بتابد. از آن بهتر، هر چه سریع تر از منزل خارج شده و در معرض تابش نور خورشید قرار گیرید. جهت تسهیل در ورود نور، عینك تان را بردارید(عینك بخشی از اشعه های نور را پس می زند). البته به خورشید خیره نشوید!
فعالیت كنید:
فعال باشید تا اكسیژن جذب كنید! به این معنی كه بیدار شده و به مدت پنج الی ده دقیقه راه بروید و در صورت امكان دوچرخه سواری كنید. ورزش ملایم به جریان خون كمك كرده و اكسیژن بیشتری را به بدنتان (به ویژه مغز) می رساند و هوشیاری و سرزندگی را برای شما به همراه می آورد.
صبحانه میل كنید:
صبحانه خود را با پروتئین (گوشت، تخم مرغ ، كره بادام زمینی ، آجیل ، پنیر) شروع كنید. هنگامی كه بیدار می شوید، اندام های بدن شما جهت تأمین نیروی لازم، آماده جذب غذا و به ویژه پروتئین هاست. برای متعادل كردن وعده های غذایی اصلی تان یك عدد پرتقال یا سایر میوه های تازه و نیز حبوبات یا نان گندم را به رژیم غذایی تان اضافه كنید.
با كسی صحبت كنید:
یكی از سریع ترین راه ها برای مبارزه با افسردگی ایجاد ارتباط با دیگران است. نباید فكر كنید كه به هنگام افسردگی باید از دیگران دوری كرد. بنابراین مسأله را برای خود و دیگران آسان بگیرید. با كسی كه دوستش دارید در مورد موضوعی لذت بخش صحبت كنید و بنابراین با یكدیگر داد و ستد داشته باشید و خود را مجبور كنید به كسانی كه در كلاس، كنارتان نشسته اند، به همسایه های خود و به هر كسی كه اطرافتان باشد،"سلام" كنید.
در مصرف كافئین و قهوه احتیاط كنید:
كافئین در بلند مدت (چهار ساعت یا بیشتر) موجب افسردگی می شود. سعی كنید كه صبح ها بیش از یك فنجان قهوه نخورید. قهوه برای ساعتی موجب افزایش هشیاری شما می شود. اما بعد از مدتی وضعیتی متضاد به بار می آورد. كافئین معمولاً موجب ترشح انسولین به درون خون شده و انسولین قند خون را كاهش می دهد. وقتی سطوح قند خون كاهش یافت، احساس اطمینان كمتری به خود داشته و سطح نیروی تان كاهش می یابد، كه آن نیز به غم و افسردگی منجر می گردد.
برگرفته از وب سایت مرکز پژوهشهای مسیحی
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |