اعتقادات اشتباه

آیا ویکا جادوگری است؟

رای بدهید

ویکا یک دین پگانیسم مدرن است که محبوبیت و پذیرش آن در آمریکا و اروپا رو به رشد بوده است. وب سایت ها و کتاب های زیادی وجود دارند که مدعی آموزش ویکای «واقعی» می باشند اما حقیقت این است که هیچ نوع توافقی در بین پیروان این فرقه مبنی بر محتوای این دین وجود ندارد. دلیلش این است که این فرقه فقط 50 سال عمر دارد. ویکا یک سیستم اعتقادی است که توسط جرالد گاردنر در سال های بین 1940 تا 1950 گردآوری شد و مجموعه ای از رسومات مذهبی و اعتقادی ادیان مختلف و همچنین عقاید فراماسونری می باشد. با وجود اینکه گاردنر کتاب های مختلفی را درباره سیستم پرستشی خود چاپ کرد اما شعبه ها و فرقه های زیادی از ویکا به وجود آمد. برخی از ویکائی ها چندخداگرا هستند و بیش از یک خداوند را پرستش می کنند، این در حالی است که بقیه فقط یک خدا یا الهه را پرستش می کنند. برخی دیگر از آنها طبیعت را پرستش می کنند و آن را گایای (الهه یونانی زمین) می نامند. برخی از ویکائی ها بخشی از عقاید مسیحی را در پیش می گیرند، در حالی که بقیه کاملا آن را رد می کنند. اکثر طرفداران این فرقه به تناسخ اعتقاد دارند.

اکثر ویکاها وجود شیطان در حلقه خود را با جدیت انکار می کنند و می گویند که تفاوت های عقیدتی اساسی بین آنها و شیطان پرستان وجود دارد. ویکاها عموما طرفدار اخلاقیات نسبی هستند و از عناوینی مانند خوبی، بدی، درست و غلط بیزارند. ویکا فقط یک قانون دارد: «هرکاری در سر دارید انجام دهید اما به کسی آسیب نرسانید». در نگاه اول این قانون یک مجوز شخصی صریح و رک به نظر می رسد. هر کاری که بخواهید می توانید انجام دهید تا جایی که به کسی آسیبی نرسانید؛ با این وجود، خیلی سریع وسعت پیامدهای تاثیرات رفتار یک فرد را متذکر می شود. آنها نام این اصل را قانون بازگشت سه گانه گذاشته اند که می گوید، «یعنی انسان هر کاری بکند چه خوب و چه بد، به خود او باز می گردد».

یکی از شگفتی های ویکا استفاده از کلمه جاود است (جاود همان جادو است اما آنها نمی خواهند برچسب جادوگری به آنها بخورد بنابراین با تغییر املای این کلمه سعی دارند جلوی این تصور را بگیرند). همه ویکاها جادوگری نمی کنند، عده ای که این کار را انجام می دهند ادعا می کنند که جاود برای آنها مانند دعا برای یک مسیحی است. تفاوت بین این دو این است که ویکاها ادعا می کنند بوسیله جاود از ذهن خود برای کنترل چیزها استفاده می کنند، یا از خدای مورد علاقه خود درخواست لطف می کنند، در حالی که مسیحیان از خدای قادر و حاضر مطلق می خواهند تا مردم را شفا دهد و در زندگی آنها کار کند. قانون پند ویکاها به جادوگران اجازه آسیب رساندن به مردم را نمی دهد و قانون بازگشت سه گانه، پیامدها را به سمت کسی که قانون پند را شکسته باز می گرداند. جادوگرانی که از جاود استفاده می کنند ترجیح می دهند خودشان را جادوگران طبیعت یا جادوگران سفید بنامند تا فاصله بیشتری از شیطان پرستان بگیرند.

ویکا در اصل دینی است که می گوید، سرت توی کار خودت باشد و با همسایگان خود با آرامش و صلح زندگی کن. ویکاها مشتاق این هستند که خود را موازی با مسیحیان معرفی کنند تا به این روش اعتبار کسب کنند. اما کتاب مقدس چه چیزی درباره این دین می گوید؟ کلمه ویکا را در کتاب مقدس پیدا نخواهید کرد، پس بیایید این عقاید را در سایه کتاب مقدس ارزیابی کنیم.

جادوی ویکاها بت پرستی است – رومیان فصل 1 آیه 25 می گوید، «ايشان به جای اينكه به حقيقت وجود خدا ايمان بياورند، عمداً عقايد باطل را پذيرفته‌اند و مخلوق خدا را به جای خالقی كه تا ابد مورد ستايش است، می‌پرستند و خدمت می‌كنند». در اشعیا فصل 40 خداوند عظمت خود را به تصویر می کشد و عنوان می کند که چقدر بزرگ تر از مخلوقات خودش است. اگر هرچیزی غیر از خداوند را می پرستید به گناه بت پرستی دچار هستید.

جادوهای ویکاها امید غلط را ترویج می دهد. عبرانیان فصل 9 آیه 27 می گوید: «درست همانگونه كه به حكم خداوند، انسان يک بار می‌ميرد و بعد از آن نوبت داوری می‌رسد». خداوند می گوید که ما فقط یک بار فرصت زندگی داریم و فرصت دومی وجود ندارد. اگر عیسی مسیح را در همین زندگی قبول نکنیم، او ما را داوری خواهد کرد و به جهنم فرستاده خواهیم شد.

جادوهای ویکا توهم زا و دلسرد کننده هستند. مرقس فصل 7 آیه 8 می گوید، «چون شما دستورات مهم خدا را كنار گذاشته‌ايد و آداب و رسوم خود را جانشين آن ساخته‌ايد». پدر آسمانی خداست، ما خدا نیستیم. باید تصمیم بگیریم. آیا قصد داریم به خدا اعتماد کنیم و جهان بینی او را بپذیریم یا نه؟ شناخت خدا مقررات زیادی دارد. ویکا دین دروغ است و افرادی ساده لوحی را هدف قرار می دهد که نیت بدی هم ندارند.

تثنیه فصل 18 آیه های 10 تا 12 می گوید: «مثل آنها بچه‌های خود را روی آتش قربانگاه قربانی نكنيد. هيچيک از شما نبايد به جادوگری بپردازد يا غيبگويی و رمالی و فالگيری كند و يا ارواح مردگان را احضار نمايد. خداوند از تمام كسانی كه دست به چنين كارها می‌زنند متنفر است. به خاطر انجام همين كارهاست كه خداوند، خدايتان اين قومها را ريشه‌كن می‌كند». جادوگری ویکا گناه است و خدا از آن متنفر می باشد. چرا؟ برای اینکه اتکای ما به خدا را از بین می برد و باعث می شود ما به راه دیگری به غیر از راه خدا برای درخواست نیازهایمان متوسل شویم.

گناه مانند مخالفت با موازین اجتماعی نیست. گناه تصمیم ما برای مخالفت با خدا در هر زمینه ای و شورش بر ضد اوست. گناه می گوید، خدا من می خواهم به روش خودم زندگی کنم. رومیان فصل 3 آیه 23 می گوید، «زيرا همه گناه كرده‌اند و هيچكس به آن كمال مطلوب و پرجلالی كه خدا انتظار دارد، نرسيده است». رومیان فصل 6 آیه 23 می گوید، «عاقبت گناه مرگ است». این مرگ فیزیکی نیست بلکه مرگ روحانی می باشد: جدایی ابدی از خداوند و تمامی برکاتی که حضور او در زندگی ما دارد. تعریف جهنم این است: جایی که خدا حضور ندارد. این چیزی است که گناهان برای ما به ارمغان می آورند.

خوشبختانه، رومیان فصل 6 آیه 23 مطلب را در آنجا به پایان نمی رساند. اینگونه ادامه می دهد «اما هر كه به خداوند ما عيسی مسيح ايمان آورد، پاداش او از خدا زندگی جاويد است». خداوند می دانست که ما به هر حال به نوعی بر ضد او طغیان خواهیم کرد پس راهی پیش پای ما قرار داد تا از آن جدایی جلوگیری کند –راه ایمان به عیسی مسیح. جادوگری ویکا هم چیزی جز یک دروغ دیگر از طرف شیطان، یعنی دشمن روح ما، نیست؛ کسی که «همچون شيری گرسنه، غُرّان به هر سو می‌گردد تا طعمه‌ای بيابد و آن را ببلعد»(اول پطرس فصل 5 آیه 8).

برگرفته از وب سایت: www.gotquestions.org

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
ShieldPRO