سؤال من این است که روزه ای که می گیرم می شه غذا هم در عهدم باشه یا می توان غذا خورد ولی چند موارد رو نمیشه؟ مثل گوشت. اینو پرسیدم چون دقیق توی جوابهای شما نگرفتم! مثلاً من چهل روز عهد بستم برای روزه و فقط می تونم اب بخورم یا اب میوه. خب از شدت گشنگی دوام نمیارم یا اینکه روزه اصلن به خوردن ربط نداره؟ یعنی می تونم غذا و اب بخورم؟ لطفاً دقیق جواب منو بدید. ممنون میشم چون توی جواب های روزه من جوابمو نگرفتم؟
مقاله زیر می تواند کمک بزرگی در پاسخ به سؤالتان باشد:
اگر قصد روزه گرفتن دارید، میتوانید با به کارگیری مراحل زیر لحظات پربرکتی را در حضور خداوند سپری کنید و از برکات روحانی بیشتری برخوردار شوید.
❤️?مرحله اول: هدف خود را مشخص کنید
✝️هدف شما از روزه گرفتن چیست؟ آیا برای تعمق و متمرکز شدن در امور معنوی، بیداری روحانی، طلب هدایت، شفا، حل مشکلات یا برخورداری از فیض الهی برای رویارویی با موقعیتی دشوار روزه میگیرید؟ از روحالقدس بخواهید تا شما را در انتخاب هدف برای روزه و دعای خود هدایت کند. این امر شما را قادر خواهد ساخت تا مشخص و منظمتر دعا کنید و روزه بگیرید.
با روزه و دعا، ما خود را در حضور خدا فروتن میسازیم و به روحالقدس اجازه میدهیم که روح ما را تازه گرداند کلیسای ما را بیدار کند و مطابق با دوم تواریخ ۷:۱۴ زمین ما را شفا بخشد. مشخص کردن هدف، اولین مرحله در روزه میباشد.
❤️مرحله دوم: با خدا عهد ببندید
در رابطه با نوع روزه خود دعا کنید. عیسی مسیح به تمام پیروان خود توصیه کرد که روزه بگیرند (متی ۶:۱۶-۱۸، ۹:۱۴ و ۱۵). انتخاب زمان روزهداری به عهده خود شما میباشد. پیش از روزه گرفتن پاسخ سؤالات زیر را مشخص سازید:
❤️- چه مدت روزه خواهید گرفت.
نصف روز، یک روز، یک هفته، چند هفته، چهل روز (البته افرادی که برای بار اول قصد دارند روزه بگیرند، نباید مدت زیادی را انتخاب کنند، بلکه باید از نصف روز آغاز کنند و به تدریج این مدت را بیشتر کنند. زیرا بدنهای ما مسکن روحالقدس است و نباید کوچکترین صدمهای به آن وارد سازیم)
❤️- چه نوع روزهای خواهید گرفت؟
(فقط آب، آب و آبمیوه، چه نوع آبمیوههایی خواهید نوشید و با چه فواصل.)
– از چه فعالیتهای فیزیکی و اجتماعی کنارهگیری خواهید کرد؟
– هر روزه چه مدت زمانی را به مطالعه کلام خدا و دعا اختصاص خواهید داد؟
بستن این عهدها با خدا پیش از روزه گرفتن، به شما کمک خواهد کرد تا در برابر وسوسهها و فشارهایی که در هنگام روزهداری بر شما وارد خواهند آمد ایستادگی کنید.
❤️مرحلۀ سوم: خود را از لحاظ روحانی آماده کنید
اساس روزه و دعا توبه میباشد. گناهان اعتراف نشده مانعی در جهت دعا کردن محسوب میشوند. میتوانید با انجام کارهای ذکر شده قلب خود را برای روزه گرفتن آماده کنید:
– با هدایت خدا فهرستی از گناهان خود بنویسید.
– تمام گناهانی را که روحالقدس به شما یادآوری کرده است اعتراف کنید و از خدا طلب بخشش نمایید (اول یوحنا ۱:۹).
– از تمام افرادی که باعث رنجش آنها شدهاید طلب بخشش کنید و خود نیز تمام افرادی را که باعث رنجش شما شدهاند ببخشید (مرقس ۱۱:۲۵؛ لوقا ۱۱:۴ ، ۱۷:۳ و ۴).
– اگر روحالقدس شما را هدایت کرد برای جبران اشتباهات خود اقدام کنید.
– از خدا بخواهید تا بر اساس حکم خود در افسسیان ۵:۱۸ و وعده خود در اول یوحنا ۵:۱۴ و ۱۵ شما را از روح پر سازد.
– تمام جوانب خود را به عیسی مسیح بهعنوان سرور و خداوند خود تسلیم کنید و از طبیعت گناهآلود خود اطاعت نکنید (رومیان ۱۲:۱ و ۲).
– در مورد محبت، اقتدار، حکمت، قوت، امانت، فیض، رحمت و سایر خصوصیات خدا به تفکر بپردازید (مزمور ۴۸:۹ و ۱۰، ۱۰۳:۱-۸، ۱۱-۱۳).
– با قلبی مشتاق دعا و روزه خود را آغاز کنید (عبرانیان ۱۱:۶)
– جنگ روحانی را هرگز نادیده نگیرید. گاهی شیطان تضاد و کشمکش بین روح و جسم را تشدید میکند (غلاطیان ۵:۱۶ و ۱۷).
❤️منتظر نتایج باشید
اگر واقعاً در حضور خدا فروتن شوید، توبه و دعا کنید و روی او را بطلبید و همواره در مورد کلام او به تعمق بپردازید، مطمئناً حضور او را احساس خواهید کرد (یوحنا ۱۴:۲۱). خداوند به شما معرفت روحانی تازهای عطا خواهد کرد. اعتماد و ایمان شما به خدا نیز افزایش خواهد یافت. شما از لحاظ روحانی، جسمی و روحی تازه خواهید شد و پاسخ دعاهای خود را دریافت خواهید کرد.
اگر چه روزه حلال تمام مشکلات نیست ولی همان طور که ما نیاز داریم که هر روز از روح پر شویم، باید روزهایی را نیز در روزه سپری کنیم. یک روز روزه گرفتن در هفته باعث برکت بسیاری از مسیحیان شده است.
ما با روزه گرفتن از لحاظ روحی نیز آمادگی بیشتری بهدست میآوریم و با گذشت زمان از لحاظ روحی و جسمی به روزه گرفتن عادت خواهیم کرد. اگر بار اول در روزه گرفتن شکست خوردید، مأیوس نشوید، بلکه مجدداً روزه بگیرید. مطمئن باشید که خدا شما را بهخاطر وفاداریتان برکت خواهد داد.
@kalamehne
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |